ΝΙΚΟΛΙΟ Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΣΠΑΝΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ 5 CD Μουντάκης Κώστας - Σπάνιες Ζωντανές Ηχογραφήσεις (Κασετίνα 5 CD) CD 1 Αρχείο Γιώργου Γκόγκα Λαούτο-Τραγούδι: Νίκος Μανιάς 1α. Στον ψεύτη κόσμο β. Πηδηχτός χορός 2α. Εύκολο είναι ν΄ αποκτάς β. Πουλιά μου ταξιδιάρικα γ. Σαν το φτωχό πραματευτή 3α. Μοιάζουν πολύ της θάλασσας, Λαμπάντας λάδι σ΄ ήξερα, Τα μάτια σου είναι θάλασσα β. Το ξεροστεριανό νερό, Πάθη πολλά ετράβηξα 4. Εδαιμονίστηκεν ο αρακάς 5α. Ο πρώτος συρτός β. Χανιώτικό μου γιασεμί γ. Μπαξέ μου ακορφολόγητε 6. Κοντυλιές: Έβγα στο παραθύρι σου 7. Καλαματιανά α. Μαύρη ξενιτιά β. Δώδεκα χρονώ κοπέλι γ. Είχα μια μικρή αγάπη δ. Ο αργαλειός ε. Μυλωνάδες και μαζώχτρες στ. Ο πραματευτής 8. Του κουζουλού το φέσι 9α. Παραδοσιακοί Αποκορονιώτικοι σκοποί β. Αρχισε πάλι η καρδιά γ. Το ξεροστεριανό νερό δ. Είχες με και δε μ΄ έβλεπες ε. Εγώ 'μαι που ΄παιξα χαρτιά 10. Όμορφα πάει η κοπελιά CD 2 Αρχείο Γιώργου Γκόγκα 2 Λαούτο-Τραγούδι: Νίκος Μανιάς 1α. Χαράμι σου να σου γενεί β. Σαν το παλιό σου φόρεμα γ. Ζευγάρια πέμπω τα πουλιά 2. Μπαξές με χίλιες ομορφιές 3. Στο Ρέθεμνό ΄ναι αυγερινός 4. Πολυποδούσα θα γενώ 5. Τσ΄ αγάπης τα μαρτύρια 6. Ρεθεμνιανά μου κύματα 7. Ο Ξαγοράρης 8α. Ρεθεμνιανέ μου καντηφέ β. Εγώ 'μαι απού ΄παιξα χαρτιά 9. Βαρύτερο αναστεναγμό 10. Aραγες αν θα μ΄ αρνηθείς 11. Εγώ 'μουνα που ψάρευα 12. Γυναίκα που 'ναι όμορφη 13. Έφτιαξ΄ο πόνος στην καρδιά 14. Στη Κίσσαμο βασιλικούς 15. Έκλεισ΄ η μαύρη μου καρδιά 16α. Ένα πουλί θαλασσινό β. Μ΄ αρέσει στα ψηλά βουνά CD 3 Ραδιοφωνικές εκπομπές (Αθήνα-Ιεράπετρα), Ζωντανές Ηχογραφήσεις (Βέλγιο-Αμερική-Ηράκλειο-Ρέθυμνο) Λαούτο: Γιάννης Ξυλούρης 1. Πώς ρέγομαι να περπατείς 2. Κοντυλιές α. Ξενιτεμένο μου πουλί β. Πηδηχτός χορός 3. Τσ΄ αγίους τσι θαυματουργούς 4α. Τρώτε και πίνετ΄ άρχοντες β. Κατωμερίτικο πουλί 5. Φτωχός ψαράς 6. Συρτά α. Την πλάκα στένω τ΄ αηδονιού β. Το ξεροστεριανό νερό 7. Φέρετε τσι βασιλικούς 8. Ερωτόκριτος 9. Εγώ εκαταδικάστηκα 10. Συρτά α. Ο πρώτος συρτός β. Του Ψηλορείτη τα πουλιά γ. Για σένα κλαίω και πονώ δ. Μηνάς μου πως θα μ΄ αρνηθείς ε. Χαλάλι σου η αγάπη μου 11. Θα το φωνάξω δυνατά CD 4 Αρχείο Γιώργου Γκόγκα 3 Ζωντανές ηχογραφήσεις (Ηράκλειο-Ρέθυμνο-Καστέλι Κισσάμου-Λονδίνο-Γερμανία) 1. Δε θέλω μέσα στην καρδιά 2. Το γέλιο είναι μηχανή 3. Ο χωρισμός σου μ΄ άφησε 4. Στο στάδιο που μ΄ έφερε 5. Στη γέμωση του φεγγαριού 6. Σαν το ζητιάνο έρχομαι 7α. Κάστρο και που΄ ναι οι πύργοι σου β. Ξενιτεμένο μου πουλί 8. Εσύ 'σουνα στον πόνο μου 9. Δεν περιμένω μπλιό χαρές 10α. Τη μάνα μου την αγαπώ β. Ούλοι αγαπούν και χαίρονται 11. Όσο βαρούν τα σίδερα 12α. Βαθιά που ο ήλιος δεν περνά β. Ψαρεύω για να βρω χαρά γ. Να΄ χα τη χάρη των πουλιών δ. Έκοψα βίτσα λεμονιάς 13α. Μακριά από ΄μένα είν΄ οι χαρές β. Πουλιά μου ταξιδιάρικα 14. Μεσοπέλαγα αρμενίζω (Αποχαιρετισμός) CD 5 Ανέκδοτες Ζωντανές Ηχογραφήσεις (Αμερική-Αθήνα-Δελφοί) 1. Συρτός του Ροδινού 2. Παρέα γλεντζέδων 3. Βάρκα θα πάρω να διαβώ 4. Κισσαμίτικα παραδοσιακά συρτά 5. Στης Γραμπούσας το ακρωτήρι 6α. Εζευγαρώσαν τα πουλιά ταιριάσανε τ΄ αγρίμια β. Ανάθεμά σε χωρισμέ 7. Τα βάσανά μου χαίρομαι 8. Ρεθεμνιώτικα παραδοσιακά συρτά 9. Ερωτόκριτος 10. Αφού είχες άλλον στην καρδιά 11. Συρτά α. Το ξεροστεριανό νερό β. Πρώτος συρτός γ. Χαλάλι σου η αγάπη μου δ. Χανιώτική μου ροδαριά ε. Γαβαλοχωριανός συρτός στ. Τέσσερις είν οι μάρτυρες ζ. Επότιζά σε ροδαριά This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alko101 Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
jchavakis Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 kalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamares Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinos1950 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 efxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
1981CHANIA Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1981CHANIA Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΟ.. ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.. Η ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akalyptos03 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 ευχαριστωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo2009 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonismazda Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 παιδιά ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry_M Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
galiatm Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 eyxaristv poly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts