xarax Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Artist : Γρηγόρης Μπιθικώτσης Album : Λαϊκό Τραγούδι Γ΄Ενότητα (3Cd) Released : National Geographic (2010) Genre : Λαϊκά Number of Tracks : 60 Audio Format : Flac lossless Covers : Full Cd31 Πειραιώτισσα Καπελάς Τα λεφτά κάνουν το μάγκα Μάγκας βγήκε για σεργιάνι Η διαθήκη του μάγκα Τι σου φταίω σούρας να γυρνώ Στ' αληθινά μαριώ μου Πασατέμπος Σβήσε τη φλόγα Απότομα Μη μου ζαλίζεις το μυαλό Θα σου πω το μυστικό μου Ψιλή βροχούλα έπιασε Μπαξέ τσιφλίκι Αθηναίισσα Χωρίσαμε ένα δειλινό Ντερμπεντέρισσα Φαληριώτισσα Μοδιστρούλα Cd32 Βρέχει στη φτωχογειτονιά Στο περιγιάλι το κρυφό Κράτησα τη ζωή μου Μέσα στις θαλασσινές σπηλιές Το όνειρο Τον Παύλο και τον Νικολιό Στα περιβόλια Καημός Το τραγούδι της ξενιτιάς Μέσα στα μαύρα σου μαλλιά Παραπονιάρικο Δάσκαλε που δίδασκες Το ξυπνητήρι Αν θέλεις να χωρίσουμε Το χάρο τον αντάμωσα Η ξελογιασμένη Μικρός αρραβωνιάστικα Βρέχει πολύ και στέκομαι Στην τσέπη την απέξω Που ΄ναι ο μάγκας ο παλιός Ο,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ Cd33 Καψούρης Μπουφετζής Όσο βαριά είν' τα σίδερα Υπόφερα εγώ για σένα τόσο Γιατί με ξύπνησες πρωί 'Ομορφη θεσσαλονίκη Τρικαλινή τσαχπίνα Φραγκοσυριανή Αλεξαντριανή Ήθελα να 'μουνα πασάς Τύραννε τι θα κερδίσεις Η άμαξα μες στη βροχή Πάμε φάληρο Πάλιωσε το σακάκι μου Σερσε λα φαμ Αραμπάς περνά Μάνα όπου με γέννησες Έρχομαι κρυφά Τα χρόνια μου περάσανε Μπαρμπα Θωμάς This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Edited October 19, 2022 by xarax 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbob Posted May 20 Share Posted May 20 thks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
udokostass Posted May 23 Share Posted May 23 thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirakaliotis Posted August 30 Share Posted August 30 eyxaristo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts