xarax Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) Artist : Γρηγόρης Μπιθικώτσης Album : Λαϊκό Τραγούδι Δ΄Ενότητα (3Cd) Released : National Geographic (2010) Genre : Λαϊκά Number of Tracks : 58 Audio Format : Flac lossless Covers : Full Cd34 Τι τραβάω, τι τραβάω Φοβάμαι μη σε χάσω Η αλεπού Έλα μια νύχτα στην Αθήνα Στο τιμόνι που κρατάω Του Βοτανικού ο μάγκας Βοτανικός Πειραιάς , ο πειραιάς Κυρ-Αλέκο Πάνε τα χρόνια τα παλιά Στης Ακρόπολης το γύρο Όταν συμβεί στα περιξ Της γειτονιάς ο Κόκορας Η καρότσα Ένας αλήτης πέθανε Δεν σε νοιάζει Παίζει το μπαγλαμαδάκι Όσο φτηνό κρασί κι αν πιώ Cd35 Είμαι αητός χωρίς φτερά Η κυρά Βάρκα στο γιαλό Το φεγγάρι κάνει βόλτα Τι να την κάνω τη χαρά Αυτούς που βλέπεις Πολιορκία Οι Μοιραίοι Η μπαλάντα του Αντρίκου Είν' ο καημός μου ένα πουλί Στρώσε το στρώμα σου για δυο Δόξα το Θεώ Γωνιά γωνιά Είναι μακρύς ο δρόμος σου Στράτα τη στράτα Βραδιάζει Ένα το χελιδόνι Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ Της αγάπης αίματα Ένα δειλινό Απρίλης Cd36 Άπονη ζωή Στα χέρια σου μεγάλωσαν Σπασμένα τριαντάφυλλα Έχω μια βάρκα με κουπιά Τι έχει και κλαίει το παιδί Καιρός αλλάζει Δεν σου χρωστάω τίποτα Υπομονή Καρδιά μου μην παραπονιέσαι Απ' τη ζωή σου χάθηκα Φως της αυγής Από βυθό σ' άλλο βυθό Σαββατόβραδο στη Καισαριανή Θα ζήσουμε κι εμείς Δεν θα' σαι το φινάλε Στο Λαύριο γίνεται χορός Στ' απόστολη το κουτούκι Αφού αμαρτήσανε τα δυο σου χείλη Έτσι είναι φίλε μου η ζωή This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Edited October 18, 2022 by xarax 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts